Tel: 015 - 25 774 63 / 070 - 36 978 36

dag en nacht

Referenties


Hieronder vindt u enkele persoonlijke ervaringen van familieleden van overledenen.

Aad
Annelies,
Een speciaal woordje van dank voor jouw begeleiding na het overlijden van mijn vrouw Wil.
De hele uitvaartproces was zo goed geregeld. Daarvoor zijn we met elkaar, met mijn kinderen en kleinkinderen heel intensief bezig zijn geweest. Jij als deskundige, met daarin een belangrijke leidende rol. Jouw inzicht in ons familiegebeuren, jouw medeleven en in het bijzonder je betrokkenheid. Zo fijn, om iemand te hebben die je gewoon begrijpt en waar je altijd terecht kon. Je voorzetjes, je planningen en communicatie zowel persoonlijk als via telefoon en E-mail, waren voor mij en ik weet zeker ook voor mijn kinderen en kleinkinderen, een hele mooie ervaring. Annelies nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Aad

Monique en Ton
Beste Annelies,
Naar aanleiding van het toen a.s. overlijden van mijn vader hebben wij al een gesprek gehad.
Hierin kwam al direct naar voren dat alle wensen die wij hadden, dat waren er nogal wat, direct konden worden omgezet naar daden
Het is allemaal sneller gegaan dat gedacht. Je kon direct inspringen en stond ons terzijde op de momenten dat wij vonden dat het nodig was. Je was op de achtergrond aanwezig en dat gaf ons een fijn gevoel.
Wij hebben de wens van mijn vader kunnen volbrengen met wat ondersteuning van jou. Je was altijd bereikbaar, dag of nacht het was geen probleem. Je liet ons in onze waarde door alles zelf te doen.
Dingen die je moest regelen zijn prima verlopen.
Annelies bedankt, in een volgend overlijden zullen we je zeker weer vragen, al hopen wij wel dat dit nog een tijdje mag duren.
Het ga je goed en nogmaals bedankt.
Monique en Ton

Bert
Annelies,
Na het overlijden van mijn vrouw Ingrid kwam ik per toeval bij jou (Puur Uitvaart Begeleiding) terecht.
In zo een moeilijke periode is het fijn om een goede crematie begeleiding te hebben want je hebt al zorgen genoeg. Ik ben blij dat ik bij jou terecht gekomen ben want de hele zorg omtrent de crematie was werkelijk perfect tot in de puntjes verzorgt.
Inderdaad zoals bij het logo staat PERSOONLIJK, ZORGVULDIG EN BETROKKEN. BEDANKT ANNELIES IK BEN BLIJ MET JE!".
Bert

Marian
Annelies,
Het is inmiddels bijna 2 maanden geleden dat we mijn neef Danny(44) begraven hebben.
Vanuit Tilburg kwam ik via Internet jouw website tegen. Ik zou de begrafenis regelen voor mijn zus en haar man uit Den Haag. Het voelde gelijk goed.
Vanaf dat moment heb ik je professionaliteit en de liefde voor dit dit vak als fantastisch ervaren.
Het was een hele moeilijke verdrietige situatie en die voelde jij gelijk perfect aan. Je was aanwezig als het nodig was maar bleef ook op de achtergrond terwijl je de voortgang van alles wat geregeld moest worden goed bewaakte. Het was fijn om met je samen te werken.
Voor iedereen,die aanwezig waren bij de voorbereidingen, voelde je aan als een vriendin. De kaarten die jij met veel zorg hebt verzorgd bij een drukker schitterend.
De crematie was prachtig, precies zoals mijn zus Nel en haar man Cor dat wilde. De vele neven en nichten spaken vol lof over jou. Het geeft voor hen een goed gevoel op deze manier, met de mooie oldtimer, afscheid te hebben genomen van een te vroeg overleden neef.
Ik wil je ontzettend bedanken en ben nog steeds blij dat ik een dag voor het overlijden van mijn neef jouw mooie website tegenkwam.
Marian

Patrick O. uit Den Haag
Begin maart 2014 is mijn partner overleden, 47 jaar en moeder van twee kinderen van 13 en 15 jaar oud. We hebben haar dood helaas moeten plannen. In een vrij vroeg stadium heb ik mijzelf bij je uitgenodigd om jouw kwaliteit te peilen en om “sfeer te proeven”. Sfeer is belangrijk voor ons. Wij waren op zoek naar meer dan know how en adequaat technisch handelen.
Annelies, je hebt onze verwachtingen overtroffen. Gevoelsmatig was je “ingeplugd”, soms zeer nabij, soms meer op afstand - je voelde steeds goed aan wat “paste”. Voor de uitvaartplechtigheid hadden we Op Hodenpijl in Schipluiden afgehuurd. Ik reed zelf de kist met mijn lief, in een door jouw geregelde lichtblauwe Amerikaan. De crematie was na de koffie. Er was diverse life muziek, gespeeld door dierbaren.
Het was geen gangbare uitvaart en toch verliep alles steeds soepel. Op de cruciale momenten wist je er iedere keer te zijn; we hoefden nooit “op zoek”.
De moeder van mijn lief zei gaandeweg over jou: “Ik wil haar ook bij mijn uitvaart!”. Zij onderstreepte daarmee wat wij allemaal ervoeren: know how, adequaat handelen én gevoelsmatig ingeplugd zijn. Je weet op mentaal, zowel als op gevoelsmatig gebied, aan te sluiten bij de sfeer van de ander, ons in dit geval. Ik ben, wij zijn, je zeer dankbaar.

Carla v.d.R te Leidschendam
Ik wil je graag nog laten weten hoe enorm fijn wij het samenwerken met jou hebben gevonden tijdens het rouwproces en alle voorbereidingen omtrent Pap zijn crematie.
Héél bijzonder hoe jij ons hebt ondersteund en geadviseerd in die droevige periode waardoor wij, ik spreek ook namens mijn zus en broer, er zo sterk onder konden blijven omdat het goed was zo, en we het konden accepteren, het zelfs mooi vonden om alles zo te doen maar dat kwam ook omdat jij ons daar die kans toegaf en de ruimte bood. Alle lof en véél dank voor de mooie samenwerking!

Paul en Tonny K. uit Waddinxveen
We waren erg onder de indruk van hoe je vooraf en tijdens de bijeenkomst alles geregeld prima hebt. We vonden het perfect. Precies zoals we het graag wilden.

Pauli en Hans, Oudewater
Zeer bedankt voor je fijne en adequate verzorging van de uitvaart van onze vader op 16 mei. Je hebt ons zeer persoonlijk begeleidt, je luisterde naar ons en dacht mee. Je gaf uitstekend de diverse mogelijkheden aan. En je hebt ons allen de steun gegeven die zo af en toe écht nodig is. De door jou verzorgde boeketten waren allemaal prachtig. En, álles is perfect verlopen. Annelies, jij weet hoe het moet! Een groet van Pauli en Hans

Marga, Nootdorp
Hoi Annelies,
Bedankt voor je steun en rust, je hebt ons erg geholpen in een tijd van verdriet en onrust.
Ik zal zeker iedereen in mijn omgeving je aanraden mocht dat nodig zijn. Misschien een beetje raar maar eigenlijk hoop ik je natuurlijk nooit te hoeven aanraden.
Toch nog een tipje voor je website. Je zet daarin dat je pas 2 jaar uitvaartbegeleider bent maar wij weten dat je al vanaf kinds af aan bezig bezig bent in de uitvaartbranche. En dat merk je! Je bent ook niet alleen want de hulp die je ingeschakeld had was geweldig. Ik begreep van je dat dit je vaste mensen zijn die je ondersteunen bij wat grotere uitvaarten.
Succes verder en ik neem zeker nog een keer contact met je op. Marga.

M.Tol, Zoetermeer
Beste Annelies,

In je leven kun je zelf bepalen met welke mensen je om wilt gaan en met wie niet, dat is je eigen keuze.

Maar er zijn ook momenten dat je mensen moet benaderen omdat je hun kennis en advies nodig hebt. Zo iemand was jij Annelies, bij het overlijden van mijn man, onze vader en opa, op 25 mei 2012.

In zo'n emotionele en onwerkelijke periode heb je ons met raad ondersteund.
Je gaf ons de ruimte die wij wilden en adviseerde waar nodig. Zo konden wij mijn man en onze vader en opa een afscheid geven, waar wij allen op terug kunnen kijken met een warm gevoel. Dit was mede mogelijk door jou plaats in het geheel. Alles wat was doorgesproken klopte vanaf het eerste moment tot en met het afscheid.

Veel dank hiervoor!
Met vriendelijke groet, Marja Tol, Wendy, Ilse, Rob en kleinkinderen.

F. de Gooi, Rotterdam
Geachte mevrouw Boekholt,
Ik wil u op deze manier toch bedanken dat u zo eerlijk en oprecht was toen ik belde vanwege mij doodgeboren dochter. U gaf aan dat u mij op dat moment niet de aandacht kon geven die u wilde geven vanwege twee andere uitvaarten. Omdat u niet zelf kon zocht u meteen naar oplossingen door te vragen wat wij wilden. Na ruim drie kwartier met elkaar aan de telefoon gesproken te hebben bracht u mij in contact met een collega van u. Deze collega heeft ons prima bijgestaan in deze moeilijke periode. Vorige week kwam ik in contact met de ouders die ook een kind verloren waren en dat was een van de families die jij in die periode had bijgestaan. Zij waren zeer enthousiast over jou medeleven en je rust om zaken goed en duidelijk te regelen. Nogmaals bedankt!

N. Flietstra, Voorburg
Annelies,
We danken je hartelijk voor je begeleiding bij het afscheid van onze moeder. Alles is heel prettig verlopen. Op het evaluatie formulier nog wat opmerkingen om het 'product' nog verder te vervolmaken. Wij wensen je veel succes met PUUR.
Nogmaals hartelijk dank, ook van Han en Willemien.

Anneke, Delft
Lieve Annelies, Uit de grond van mijn hart: 1000 maal dank dat je er was, de afgelopen week.
Beter dan zo hadden we het niet kunnen doen.
We hebben nergens spijt van.
En dat hebben we mede aan jou te danken.
Er heeft vast een engeltje op onze schouders gezeten toen we jou, vorige week om deze tijd, van het internet 'plukten'.

Jenny te Ypenburg
Annelies, Het is nu twee weken geleden dat de uitvaart was, ik ben nu in het gat gevallen dat ze leegte noemen. Gelukkig heb jij de uitvaart gedaan, dat deed je prima, maar ook de nazorg. Je hebt me in contact gebracht met de juiste mensen waar ik veel steun aan hebt. Het boek wat ik van je kreeg heb ik al twee keer gelezen en geeft me houvast voor de tijd die nog komen gaat. Bedankt, bedankt, bedankt.

Wim te Nootdorp
Annelies, wij vonden de uitvaart prima geregeld. Als ik je mag omschrijven dan zou ik je typeren als iemand die niet te nadrukkelijk aanwezig is maar onderdeel is van het geheel. Op de juiste momenten leg je de mensen de juiste keuze mogelijkheden voor. Deze waren uitgebreid van goedkoop tot heel duur. Onze keuzes waren misschien raar maar paste bij ons. Jij vulde dat mooi aan zodat het een geheel werd. Verder ben je spontaan, medelevend, moeder van 3 kinderen, georganiseerd en oprecht. En je zal het wel vaker horen maar doordat je een vrouw bent volgens mij beter in het begeleiden van mensen in dit moeilijke vak dan een man, die zijn veel te zakelijk.

Sefton N te Nootdorp
Ik heb de begeleiding door Annelies heel prettig gevonden. De indruk die ik via de website heb gekregen is helemaal waar gemaakt."
Zakelijk, maar met ruimte voor het gevoel.
Ik ben erg blij met je inzet en betrokkenheid, maar ook de gepaste afstand op momenten dat die nodig was. Dat voelde je goed aan. Vooral het gesprek met mijn broertje en zusje erbij, ons eerste gesprek, pakte je heel goed aan. Je sloot goed aan bij al onze leefwerelden.
Bedankt,

Han W te Hellevoetsluis
Ik wilde je toch nog even persoonlijk voor alles bedanken. Je inzet en je rust hebben ervoor gezorgd dat we Benny een heel mooi afscheid hebben kunnen geven. Hij betekent zoveel voor mij.
Het heeft ons allen goed gedaan, de communicatie, de samenwerking en je betrokkenheid, je bent de juiste persoon op de juiste plek, zo PUUR!
Nogmaals mijn dank, en ik denk dat ik ook voor de rest van de familie mag spreken.
Ik zal je zeker, mocht dat nodig zijn, aanbevelen bij anderen.
Dank ook je collega's alsjeblieft.
Ik wens je heel veel succes voor de verdere toekomst.
Groetjes en een dikke knuffel,

Margriet G te Rijswijk
Annelies, het was goed om samen met jou, deze uitvaart te kunnen realiseren. Nogmaals mijn, onze dank hiervoor.

Lieve Annelies,
Heb net weer met mijn moeder gesproken.
Wat was ze blij met je bezoek en je aanbod om met haar mee te gaan naar het graf. Ook de foto's die je gemaakt hebt; ze is daar intens blij en dankbaar voor!!! Daarom bij deze; Annelies, dankjewel!!!!!!!!!!!
Het ga je zeer goed en hopelijk tot ziens!!!!!!
Heel veel liefs

Caroline S te Hellevoetsluis
Ik vond het een prachtuitvaart en man.....ooooh... man... wat hebben jullie dit perfect geregeld!!!!
CHAPEAU.... JIJ.. en Dominique waren de juiste personen die Jootje en the kids een vertrouwd, rustig gevoel gaven en haar aanvoelde, echt waar..... jullie zijn GEWELDIG!!!!!!
en..... jullie bedrijf zal ik zeer zeker aan een ieder die het nodig heeft doorgeven.


Anita O te Nootdorp
We hebben de begeleiding van PUUR bij de uitvaart van onze vader/schoonvader als heel prettig ervaren. Annelies wist heel goed de paniek en de haast eruit te halen, zodat we rustig konden gaan nadenken over hoe en wat we nu eigenlijk wilden. Daarbij kwam ze ook met zeer waardevolle suggesties. Op de dag van de uitvaart was het zo fijn en zo'n steun dat ze erbij was. Ze heeft ook precies de goede toon weten te treffen, waardoor het heel eigen voelde. Al met al een passend afscheid, waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Guus en Anita

Mocht u naar aanleiding van een uitvaart die door PUUR Uitvaartbegeleiding geregeld is ook als referentie willen optreden dan kan dat door u referentie te sturen naar annelies@puur-ub.nl of door het evaluatie formulier in te vullen.

© 2016 PUUR Uitvaartbegeleiding Begrafenis & Crematie
PUUR Uitvaartbegeleiding logo